Firmagaver til ansatte og kunder

Vil du som bedriftsleder, eller eier av en bedrift, gi bort ting til dine ansatte? Da bør du også passe på at tingene du gir bort er ting av god kvalitet. Hvordan vet du det da? Ved å henvende seg til pålitelige og profesjonelle selgere av firmagaver selvfølgelig.

Firmagaver er en måte å vise de ansatte at du ser dem. At de trengs og at de gjør en god jobb. Å gi bort et håndkle som ikke kan tørkes med en termos som ikke holder på varmen eller en golfball som alltid går til venstre er ikke OK.

Det er også noe du kan bruke for å gi kundene dine et bevis på takknemlighet. Får de da kvalitetsprodukter føler de at de er verdifulle og det blir god reklame for din bedrift.

Ta med på messer og events

Ønsker du også en god metode for å bli sett på messer, er firmagaver hos Nettkompaniet den rette veien å gå. De har mange ting du kan få logoen din på. Alt fra kopper og glass til paraplyer, fotballer, vesker og mye mer. En veldig populær ting å gi bort i firmagave er USB-pinner. Selv musematter og andre ting som er til datamaskinen går ofte hjem til de som besøker ulike bedrifter som er på messer.

Ønsker du å holde kostnadene nede, men likevel nå ut til mange, anbefaler vi penner, nøkkelringer og reflekser. Alt er tilgjengelig med din firmalogo og kan spesialtilpasses etter dine ønsker.

15 Feb 2022